Handdoeken en badjassen borduren

Badstof met luxe borduring

Badstof een een zeer gewaardeerd relatiegeschenk. Net als de badjassen en handdoeken is de borduring ook van hoogwaardige kwaliteit.
In ons assortiment hebben wij o.a. washandjes, handdoeken, hamamdoeken en badjassen. Deze zijn in diverse kleuren te verkrijgen.

De handdoeken en badjassen kunnen wij voorzien van uw logo, beeldmerk, slogan of andere boodschap. Het borduren van badstof is zeker de perfecte manier om uw boodschap over te brengen naar uw relaties.

Wij hebben de nodige expertise van het borduren, beschikken over meerdere machines en produceren zelf de digitale borduurbestanden. Hierdoor kunnen wij snel kunnen inspringen op de vraag van onze relaties, zodat wij u het beste borduurwerk op badjassen en handdoeken kunnen leveren.

Offerte aanvragen voor het borduren van handdoeken en badjassen

De prijzen voor borduurwerk hangt af van de complexiteit van een logo of afbeelding, daarom geven wij graag vooraf een vrijblijvende offerte. Stuur altijd bij uw aanvraag het bestand, zodat wij uw logo of afbeelding kunnen beoordelen en een exacte berekening kunnen maken.

Posities en afmetingen voor het borduren van handdoeken

We kunnen de borduring op elk gewenste positie plaatsen. Maximale breedte van de borduring is 25 cm.

Posities en afmetingen voor het borduren van badjassen

Linker- en rechterborst:

Afhankelijk van het logo is het advies de borduring een maximale breedte van 9 cm aan te houden. Bredere logo’s zijn wel mogelijk in overleg, aangezien er anders de mogelijkheid bestaat dat het logo onder de oksel komt.

Linker-en rechtermouw

Om een tekst op logo goed zichtbaar te laten zijn op de mouw kan een logo 9 cm breed zijn.

Achterzijde

Een formaat van ca. 26 x 15 cm is mogelijk op de gewenste positie op de achterzijde van de kleding. Groter is mogelijk in overleg.

Borduren vanaf 10 stuks

Vakkundig advies

Levertijd 10 werkdagen

Altijd een digitale proefdruk

Polo’s en overhemden borduren

polo bordurenElk bedrijf verdient goede representatieve bedrijfskleding. Laat uw kleding met uw logo borduren.
Ontdek meer over het borduren van polo’s en overhemden

Schorten en sloven borduren

schorten borduren voor horecaWerkzaam in de retail of horeca en heeft u schorten nodig? Wij kunnen deze borduren met uw logo.
Ontdek meer over het borduren van horecakleding

Caps borduren

caps en petten bordurenOp zoek naar een luxe geborduurde cap of snapback? Naast een standaard borduring kunnen wij deze ook 3D borduren.
Ontdek meer over het borduren van petten