Caps, petten en snapbacks borduren

Stijlvolle borduring

Caps, petten en snapbacks kunnen wij voorzien van uw logo, beeldmerk, slogan of andere boodschap. De borduring is van hoogwaardige kwaliteit en kan in meerdere kleuren worden uitgevoerd. Het borduren van petten is zeker de perfecte manier om uw boodschap over te brengen.

Wij hebben de nodige expertise van het borduren, beschikken over meerdere machines en produceren zelf de digitale borduurbestanden. Hierdoor kunnen wij snel kunnen inspringen op de vraag van onze relaties, zodat wij u het beste borduurwerk op caps kunnen leveren.

3D Borduren op caps en snapbacks

Naast een standaard borduring kunnen wij ook 3D borduren, dit kan perfect worden toegepast op caps. Bij 3D borduren ligt het logo als het ware op de kleding. Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle en luxe geborduurde cap of snapback helpen wij u graag.

Offerte aanvragen voor het borduren van headwear

De prijzen voor borduurwerk hangt af van de complexiteit van een logo of afbeelding, daarom geven wij graag vooraf een vrijblijvende offerte. Stuur altijd bij uw aanvraag het bestand, zodat wij uw logo of afbeelding kunnen beoordelen en een exacte berekening kunnen maken.

Posities en afmetingen voor het borduren van caps

Voorzijde caps

De voorzijde van de caps kunnen geborduurd worden met een maximale hoogte van ca. 5,5 cm. De breedte kan maximaal 15 cm zijn, maar is wel afhankelijk van de keuze van de cap.

Achterzijde caps

Teksten kunnen recht of in een bocht op de achterzijde van de cap geborduurd worden. De maximale afmetingen zijn ca. 9 cm breed en 5 cm hoog.

Zijpanelen caps

De zijpanelen van een cap kunnen tot een maximum formaat van ca. 6 x 4 cm geborduurd worden.

Extra info

Letters kleiner dan 7 mm zijn niet toepasbaar op caps. Veel kleuren en gedetailleerde logo’s zijn niet altijd geschikt om te borduren op caps.

Borduren vanaf 10 stuks

Vakkundig advies

Levertijd 10 werkdagen

Altijd een digitale proefdruk

Mutsen en beanies borduren

mutsen en beanies bordurenBeanies of mutsen met borduring zijn altijd een perfecte manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen.
Ontdek meer over het borduren van beanies

Sweaters en hoodies borduren

sweaters en hoodies bordurenPerfect als teamkleding! Ook sweaters en hoodies kunnen wij borduren met het logo van uw bedrijf of vereniging.
Ontdek meer over het borduren van sweaters

Polo’s en overhemden borduren

polo bordurenElk bedrijf verdient goede representatieve bedrijfskleding. Laat uw kleding met uw logo borduren.
Ontdek meer over het borduren van polo’s en overhemden