F.A.Q.

Kan ik online bestellen?

Elke opdracht is specifiek vanwege de keuze van textiel, positie van de borduring, kleuren en afmetingen. De prijzen voor borduurwerk hangt af van de complexiteit van een logo of afbeelding, daarom geven wij graag vooraf een vrijblijvende offerte aan de hand van uw wensen.

Vanaf welk aantal kan ik bestellen?

Voor borduren hanteren wij een minimaal aantal van 10 stuks. Binnen dit aantal kan er een variatie worden toegepast van textiel, maten en kleuren.

Ik wil graag mijn eigen kleding laten borduren, mag ik zelf kleding aanleveren?

Ja, natuurlijk behoort dit tot de mogelijkheden! Indien u textiel aanlevert waar wij niet mee bekend zijn, ontvangen wij graag eerst een sample ter beoordeling, alvorens wij overgaan tot het borduren van een volledige opdracht.

Kan ik ook textiel bestellen zonder borduring?

Nee, wij leveren enkel in combinatie met met borduring.

Kan ik de geborduurde kleding wassen?

Natuurlijk! Houdt wel de wasvoorschriften aan van elk kledingstuk.

Wat is de jullie levertijd?

Onze levertijd is ca. 7-10 werkdagen na akkoord digitale proefdruk. Sneller is in overleg mogelijk, maar afhankelijk van de beschikbaarheid van textiel. Sommige merken of specifieke kleuren hebben een langere levertijd, dus neem dan direct contact met ons op om uw wensen kenbaar te maken.

Wat voor bestanden hebben jullie nodig om te kunnen borduren?

Vector bestanden EPS of AI zijn ideaal om te gebruiken. Zorg wel dat alle teksten in het bestand als outline worden opgeslagen. PSD en JPEG bestanden zijn meestal wel te gebruiken, maar dienen te worden opgemaakt op ware grootte op 300 DPI.

Hoe kan ik mijn bestand aanleveren?

U kunt via e-mail uw bestanden aanleveren. Bestanden kunnen ook via WeTransfer worden toegezonden.

Kan ik een voorbeeld zien voordat jullie de kleding borduren?

U ontvangt altijd een digitale proefdruk (per e-mail), zodat u van te voren kunt zien wat de exacte positie is van de borduring. Tevens staan hier de gebruikte kleurnummers vermeld.

Hoe kan ik betalen?

Alle orders dienen vooruit te worden betaald. Onze betaalmogelijkheden zijn iDEAL, bankoverschrijving, Bancontact/Mister Cash en Belfius Direct Net. Tevens is het mogelijk om te pinnen aan onze balie.