Mutsen en beanies borduren

Mutsen met uw logo borduren

U wilt mutsen of beanies borduren in de regio Den Haag? Beanies zijn onmisbaar in de winter, maar eigenlijk in elk seizoen de perfecte manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen.

Wij kunnen de mutsen voorzien van uw logo, beeldmerk, slogan of andere boodschap. De borduring is van hoogwaardige kwaliteit en zal goed opvallen. Onze favoriet is de BZ45 beanie van Beechfield, een gebreide muts van 100% soft-touch acryl en leverbaar in diverse kleuren.

Wij hebben de nodige expertise van het borduren, beschikken over meerdere machines en produceren zelf de digitale borduurbestanden. Hierdoor kunnen wij snel kunnen inspringen op de vraag van onze relaties, zodat wij u het beste borduurwerk op mutsen kunnen leveren.

Wanneer u op zoek bent naar een perfect geborduurde muts of beanie helpen wij u graag.

Posities en afmetingen voor het borduren van beanies

Voorzijde mutsen & beanies

Standaard formaten van de borduring is ca. 9,5 cm breed en 5 cm hoog. De breedte van de borduring is afhankelijk van het model muts, maar soms mogelijk tot 15 cm breed. De hoogte van de borduring wordt bepaald door de hoogte van de rand.

De mutsen kunnen worden geborduurd op de band of boven de band op de muts.

Offerte aanvragen voor het borduren van beanies

De prijzen voor borduurwerk hangt af van de complexiteit van een logo of afbeelding, daarom geven wij graag vooraf een vrijblijvende offerte. Stuur altijd bij uw aanvraag het bestand, zodat wij uw logo of afbeelding kunnen beoordelen en een exacte berekening kunnen maken.

Borduren vanaf 10 stuks

Vakkundig advies

Levertijd 10 werkdagen

Altijd een digitale proefdruk

Original Beanie

Dit zijn onze favoriete mutsen. Deze beanies zijn gemaakt van 100% soft-touch acryl en houden je hoofd en oren heerlijk warm tijdens koude dagen.

Wees creatief!

Beanies zijn in vele kleuren leverbaar. Wij kunnen deze borduren met een logo, beeldmerk, slogan of tekst. De kleuren van de beanie mogen variëren binnen een bestelling.
Bekijk hieronder een overzicht van de kleuren.