Polo’s, overhemden en blouses borduren

Stijlvolle borduring

Wilt u polo’s, overhemden of blouses laten borduren met uw logo in de regio Den Haag? Wij hebben de nodige expertise van het borduren, beschikken over meerdere machines en produceren zelf de digitale borduurbestanden. Hierdoor kunnen wij goed en kwalitatief borduurwerk leveren met zeer korte levertijden.

Overhemden worden bijvoorbeeld gebruikt in de horeca of bij andere beroepen waarbij hospitality hoog in het vaandel staat. Bovendien geeft dit een duidelijke herkenbaarheid naar uw klanten.

Een logo, beeldmerk, slogan of andere boodschap, het is allemaal te borduren op een overhemd of blouse. De borduring is van hoogwaardige kwaliteit en kan in meerdere kleuren worden uitgevoerd. Het borduren van een polo of overhemd is zeker de perfecte manier om uw boodschap over te brengen.

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle en luxe geborduurde overhemd of blouse helpen wij u graag.

Blouses

Offerte aanvragen voor het borduren van kleding

De prijzen voor borduurwerk hangt af van de complexiteit van een logo of afbeelding, daarom geven wij graag vooraf een vrijblijvende offerte. Stuur altijd bij uw aanvraag het bestand, zodat wij uw logo of afbeelding kunnen beoordelen en een exacte berekening kunnen maken.

polo's

Posities en afmetingen

Linkerborst

Afhankelijk van het logo is het advies de borduring een maximale breedte van 9 cm aan te houden. Bredere logo’s zijn wel mogelijk in overleg, aangezien er anders de mogelijkheid bestaat dat het logo onder de oksel komt.
Vele overhemden hebben een zakje op de linkerborst. Ons advies is om de borduring boven het zakje te plaatsen.

Rechterborst

Afhankelijk van het logo is het advies de borduring een maximale breedte van 9 cm aan te houden. Plaatsing op borsthoogte of lijnend met het zakje.

Linker-en rechtermouw

Om een tekst op logo goed zichtbaar te laten zijn op de mouw is ons advies om de borduring niet breder dan 9 cm toe te passen.

Achterzijde

Een formaat van ca. 26 x 15 cm is mogelijk op de gewenste positie op de achterzijde van de kleding. Groter is mogelijk in overleg.

Extra info

Bij overhemden bestaat de mogelijkheid om een borduring te plaatsen op de kraag.

Borduren vanaf 10 stuks

Vakkundig advies

Levertijd 10 werkdagen

Altijd een digitale proefdruk

Caps borduren

caps en petten bordurenOp zoek naar een luxe geborduurde cap of snapback? Naast een standaard borduring kunnen wij deze ook 3D borduren.
Ontdek meer over het borduren van petten

Schorten en sloven borduren

schorten borduren voor horecaWerkzaam in de retail of horeca en heeft u schorten nodig? Wij kunnen deze borduren met uw logo.
Ontdek meer over het borduren van schorten

Sweaters en hoodies borduren

sweaters en hoodies bordurenPerfect als teamkleding! Ook sweaters en hoodies kunnen wij borduren met het logo van uw bedrijf of vereniging.
Ontdek meer over het borduren van sweaters