Schorten en sloven borduren

Horecakleding met stijlvolle borduring

Bij ons kunt u een uitgebreid assortiment vinden met horecakleding, waaronder schorten en sloven. Maar ook voor het borduren van blouses, overhemden en kokskleding bent u bij ons aan het juiste adres! Naast horeca worden blouses, overhemden, schorten en sloven ook gebruikt in retail; zoals in een slagerij, viswinkel of delicatessenzaak.

Wij hebben de nodige expertise van het borduren, beschikken over meerdere machines en produceren zelf de digitale borduurbestanden. Hierdoor kunnen wij goed en kwalitatief borduurwerk leveren met zeer korte levertijden.

Offerte aanvragen voor het borduren van kleding

De prijzen voor borduurwerk hangt af van de complexiteit van een logo of afbeelding, daarom geven wij graag vooraf een vrijblijvende offerte. Stuur altijd bij uw aanvraag het bestand, zodat wij uw logo of afbeelding kunnen beoordelen en een exacte berekening kunnen maken.

Borduren vanaf 10 stuks

Vakkundig advies

Levertijd 10 werkdagen

Altijd een digitale proefdruk

Polo’s en overhemden borduren

polo bordurenElk bedrijf verdient goede representatieve bedrijfskleding. Laat uw kleding met uw logo borduren.
Ontdek meer over het borduren van polo’s en overhemden

Handdoeken borduren

Badjas bordurenBadstof zoals badjassen en handdoeken zijn van hoge kwaliteit dat door ons perfect kan worden geborduurd.
Ontdek meer over het borduren van badstof

Caps borduren

caps en petten bordurenOp zoek naar een luxe geborduurde cap of snapback? Naast een standaard borduring kunnen wij deze ook 3D borduren.
Ontdek meer over het borduren van petten