Sweaters, truien en vesten borduren

Geborduurde sweaters als bedrijfskleding

Op zoek naar een bedrijf dat sweaters voordelig kan borduren in de regio Den Haag? Wij hebben de nodige expertise van het borduren, beschikken over meerdere machines en produceren zelf de digitale borduurbestanden. Hierdoor kunnen wij goed en kwalitatief borduurwerk leveren met korte levertijden.

In onze catalogus kunt u diverse (hooded) sweaters vinden. Deze kunnen wij borduren met uw logo of bedrijfsnaam. De sweaters zijn van goede kwaliteit en kunnen worden gebruikt als werkkleding en bedrijfskleding. Maar ook voor teams binnen clubs en verenigingen zijn sweaters ideaal.

De borduring is van hoogwaardige kwaliteit en kan in meerdere kleuren worden uitgevoerd. Het borduren van een sweater, trui of vest is zeker de perfecte manier om uw boodschap over te brengen.

hooded sweaters

Offerte aanvragen voor het borduren van sweaters

De prijzen voor borduurwerk hangt af van de complexiteit van een logo of afbeelding, daarom geven wij graag vooraf een vrijblijvende offerte. Stuur altijd bij uw aanvraag het bestand, zodat wij uw logo of afbeelding kunnen beoordelen en een exacte berekening kunnen maken.

luxe hooded sweater

Posities en afmetingen voor het borduren van (hooded) sweaters, truien en vesten

Linker- en rechterborst

Afhankelijk van het logo is het advies de borduring een maximale breedte van 9 cm aan te houden. Bredere logo’s zijn wel mogelijk in overleg, aangezien er anders de mogelijkheid bestaat dat het logo onder de oksel komt.

Linker- en rechtermouw

Om een tekst op logo goed zichtbaar te laten zijn op de mouw is ons advies om de borduring niet breder dan 9 cm toe te passen.

Voor- en achterzijde

Een formaat van ca. 26 x 15 cm is mogelijk op de gewenste positie op de voor- en achterzijde van de sweater. Overleg vooraf met ons omtrent de mogelijkheden.

Borduren vanaf 10 stuks

Vakkundig advies

Levertijd 10 werkdagen

Altijd een digitale proefdruk

Mutsen en beanies borduren

mutsen en beanies bordurenBeanies of mutsen met borduring zijn altijd een perfecte manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen.
Ontdek meer over het borduren van beanies

Caps borduren

caps en petten bordurenOp zoek naar een luxe geborduurde cap of snapback? Naast een standaard borduring kunnen wij deze ook 3D borduren.
Ontdek meer over het borduren van petten

Polo’s en overhemden borduren

polo bordurenElk bedrijf verdient goede representatieve bedrijfskleding. Laat uw kleding met uw logo borduren.
Ontdek meer over het borduren van polo’s en overhemden